Всички цени са с ДДС, Безплатна доставка над 99лв (до 50кг)
Категории

0

Регистрирай се за награда

Начало СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИБоя, латекси, аксесоари >Боя >Водоразредима бояДекоратор емайллак супергланц водоразредим СИН - 0,65мл

Декоратор емайллак супергланц водоразредим СИН - 0,65мл

С Dekorator Емайллак Супергланц може да боядисвате както дърво така и метал, това е водоразредима боя  на база полимерна емулсия. Препоръчва се за боядисване на детски играчки, в стай и на места където не трябва да има миризма, това е и предимството на тази водоразредима боя - не отделя миризма.

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 4 полета
С изпращането на тази форма Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани в съответствие с политиката за защита на личните данни на сайта
Цена: 7.50лв
 • Разход:
  около 100мл/кв.м
 • Инструменти за нанасяне:
  четкавалякпистолет за боя
 • Повърхност:
  ДървоМетал

Безплатна доставка над 99лв в офис Еконт

 

Добави в любими
Брой:
+-
Декоратор емайллак супергланц водоразредим СИН - 0,65мл
Декоратор емайллак супергланц водоразредим СИН - 0,65млДекоратор емайллак супергланц водоразредим СИН - 0,65мл

Ревюта

Dekorator Емайллак Супергланц има приложение за боядисване на дърво и метал, това е водоразредима боя  на база полимерна емулсия. Универсално решение за защита и декорация. Образува гланцово покритие, устойчиво на атмосферни влияния, влага и механични въздействия.
 
За интериорна и екстериорна употреба, това означава, че може да боядисване както на закрито така и на открито. 
 
Преди употреба да не забравите да го разбъркате добре. Разрежда се едниствено с вода и с вода се мият инструментите за нанасяне. А то трябва да стане върху здрави и чисти повърхности с четка, валяк или пистолет за боядисване. Ако искате да постигнете по добро качество предварително грундирайте с Dekorator Грунд-боя за дърво и метал, особено в случаите, когато се боядисва върху стари гланцови покрития от алкидни бои и емайли. Работи се при температура над 10°С. 
 
Цветова гама: 8 цвята по каталог.
 • Производител:
  МЕГАХИМ

Избрани продукти