Всички цени са с ДДС, Безплатна доставка над 99лв (до 50кг)
Категории

0

Регистрирай се за награда

Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIE

Една от най-мощните ъглошлайфи BOSCH с двигател с мощност 1300W (Има и 1900W, вижте го от тук), оборудвана с най-новата система за претоварване KickBack STOP, заключване за рестартиране, предпазител на диска против въртене и двигател BOSCH CHAMPION от последно поколение. Благодарение на малкия си размер и най-новата система за охлаждане на двигателя, тя е една от малкото на полския пазар, препоръчана за работа при много тежки товари.

Удобна, оптимално оформена и в същото време много ефективна ъглошлайф, оборудвана с Constant Electronic за постоянна скорост, независимо от нивото на натоварване. Осигуряване на комфортна работа без натоварване на китките благодарение на допълнителната дръжка със системата за амортизация на вибрациите Vibration Control. Оборудван със система за плавен старт, ограничител на пусковия ток, превключвател за претоварване на температурата, система за непрекъснат контрол на скоростта от 2800 до 11500 оборота в минута и система за бързо регулиране на защитния капак без използването на допълнителни инструменти, специално бронирани намотки на двигателя и саморазединяващи се карбонови четки.

Оценка:Оценка: 10

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 4 полета
Поръчайте сега и ще се свържем с вас, преди изпращаме на поръчката (ще се свържем също ако нямаме наличност)
Цена:300.00лв
 • Производител:
  BOSCH Professional
 • Диаметър на диска:
  125мм
 • Номинална Мощност:
  1300 W
 • Обороти на празен ход:
  11500 мин-1
 • Тип:
  Професионален
 • Вид захранване:
  Електрическа мрежа
 • Безплатна доставка:
  офис ЕКОНТ
 • Рег. на оборотите:
  Да
 • Гаранция:
  3 годинис регистация
 • Резба на шпиндела:
  M14
 • Напрежение:
  220V

Безплатна доставка над 99лв в офис Еконт

 

Добави в любими
Брой:
+-
Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIE
Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIEЪглошлайф Bosch GWS 13-125 CIEЪглошлайф Bosch GWS 13-125 CIE

Най-новият двигател тип CHAMPION с мощност 1300 W с Constant Electronic  - най-новото поколение двигатели BOSCH с цифрова система за контрол на скоростта, която поддържа високи обороти също при повишено натоварване, и в същото време се отличава с много висока устойчивост на високи температури, има бронирани намотки моторни и много издръжливи четки от синтетичен графит - всички тези характеристики удължават живота на мелницата.
Спирачка KickBack STOP (съединител за претоварване)  - това е интелигентна електронна система, контролирана от микропроцесор, която открива (подобно на системата ABS) запушване на диска и за части от секундата спира двигателя. Благодарение на това, дори и при трудни условия на работа, потребителят има пълен контрол над устройството и е защитен срещу риск от нараняване, като в същото време е невъзможно да претовари мелницата ръчно.
BOSCH Constant Electronic  system - система за плавно, електронно управление на скоростта с функция на постепенно увеличаване на скоростта, позволяваща прецизно регулиране на скоростта на въртене към вида на обработвания материал.
RESTART PROTECTION  система - е система, която предотвратява автоматичното стартиране на ъглощлайфа, например след спиране на тока или изключване от контакта. За да продължите да работите, изключете и включете отново ъглощлайфа. Следователно няма риск от нараняване, ако машината се стартира неочаквано. 
Защита, обезопасена срещу въртене  - това е най-новата система за сглобяване, разглобяване и позициониране на предпазителя, която гарантира максимална безопасност на работата. Благодарение на него пръските от материал не представляват заплаха за потребителя, а в случай на счупване на диска, предпазителят не променя позицията си, както е в случая с мелници на други производители. Капакът се самозаключва, много е удобен за използване - регулирането и разглобяването не изисква използването на допълнителни инструменти.