Меню
Профил
Език
Начало МАШИНИ Ъглошлайфи Ъглошлайф 125мм Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CIE - 1900W

Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CIE - 1900W

-26%
Цена: 441.04лв

ПЦД:

596.00лв
Разлика: 154.96лв (26.00%)
 • Оценка: (3)
 • КОД:
  060179P002
 • Тегло:
  2.400 кг
Предложението изтича след

Мощност на Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CIE  1900 W
Диаметър на режещия диск на Bosch GWS 19-125 CIE:  125 мм
Скорост  от 2800 до 11 500 об./мин
Дължина на захранващия кабел:  4м
Плавна, електронна система за контрол на скоростта
Constant Electronic система  - постоянни обороти независимо от степента на натоварване
Система KickBack STOP  - управляван от микропроцесор прекъсвач за претоварване
Ограничител на пусков ток  - плавен старт на устройството
Система за контрол на вибрациите  - 70% по-малко вибрации, предавани на китката
Фиксатор на шпиндела за отвиване на диска с един ключ
RESTART PROTECTION  защита на системата срещу рестартиране на устройството

 • Производител:
  BOSCH Professional
 • Диаметър на диска:
  125мм
 • Номинална Мощност:
  1900 W
 • Обороти на празен ход:
  11500 мин-1
 • Отдавана мощност:
  1220 W
 • Тип:
  Професионален
 • Вид захранване:
  Електрическа мрежа
 • Безплатна доставка:
  офис ЕКОНТ
 • Плавен старт:
  Да
 • Рег. на оборотите:
  Да
 • Гаранция:
  3 години с регистация
 • Защита срещу повторно включване:
  Да
 • Резба на шпиндела:
  M14
 • Напрежение:
  220V
 • Обороти на празен ход 1скорост:
  2800-11500 мин-1
 • Баркод:
  3165140838382

 

Наличен! Доставка 1-3 дни.

 

Добави в любими
- +

Купи без регистрация - натисни тук

Само попълнете 4 полета полета
С изпращането на тази форма Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани в съответствие с политиката за защита на личните данни на сайта

Детайлно описание

Един от най-мощните ъглошлайфи на BOSCH с 1900W мотор, оборудван с най-новата система против претоварване KickBack STOP, блокировка при рестартиране, предпазител против усукване на диска и двигател BOSCH CHAMPION от последно поколение. Благодарение на малкия си размер и най-новата система за охлаждане на двигателя, като един от малкото на полския пазар, се препоръчва да работи при много големи натоварвания.
Удобен, оптимално оформен и в същото време много мощен ъглошлайф с Constant Electronic за постоянна скорост независимо от натоварването. За удобна работа без натоварване на китките благодарение на допълнителната дръжка със система за контрол на вибрациите. Оборудван със система за мек старт, ограничител на пусковия ток, термичен превключвател, безстепенно регулиране на скоростта на въртене от 2800 до 11500 об/мин и система за бързо регулиране на защитния капак без използване на допълнителни инструменти, специално бронирани намотки на двигателя и самонарязващ се карбон четки.
Най-новият двигател 1900 W със система Constant Electronic  - последно поколение двигатели BOSCH с дигитална система за управление на скоростта, която поддържа висока скорост дори при повишено натоварване, като в същото време се отличават с много висока устойчивост на високи температури, имат мотор с бронирани намотки и изключително издръжливи четки от синтетичен графит - всички тези характеристики удължават живота на ъглошлайфа GWS 19-125 CIE.
Brake KickBack STOP (съединител срещу претоварване)  - е интелигентна електронна система, управлявана от микропроцесор, която разпознава (подобно на системата ABS) блокирането на диска и изключва двигателя за части от секундата. Благодарение на това, дори при трудни условия на работа, потребителят има пълен контрол над уреда и е защитен от риск от нараняване, като в същото време е почти невъзможно да се претовари ъглошлайфа GWS 19-125 CIE.
ЪГЛОШЛАЙФ GWS 19-125 CIE BOSCH Диаметър на диска 125 mm
Система BOSCH Constant Electronic -  система за плавно, електронно регулиране на скоростта на въртене с функция за постепенно увеличаване на скоростта на въртене, което позволява прецизно регулиране на скоростта на въртене към вида на обработвания материал.
Система ЗА ЗАЩИТА ОТ РЕСТАРТ  - е система, която предотвратява автоматичното стартиране на ъглошлайфа GWS 19-125 CIE, например след прекъсване на захранването. За да продължите да работите, изключете ъглошлайфа GWS 19-125 CIEи я включете отново. Поради това няма опасност от нараняване поради непредвидено стартиране на устройството. Досега тази система е била използвана в специализирани строителни инструменти на BOSCH, например в стенорези.
Антиротационен предпазител  - е най-новата система за монтиране, сваляне и позициониране на предпазителя, която гарантира максимална безопасност при работа. Благодарение на него отломките на материала не представляват заплаха за потребителя, а в случай на счупване на диска капакът не променя позицията си, както е при ъглошлайфа GWS 19-125 CIEна други производители. Капакът е самозаключващ се, много е удобен за използване - настройката и демонтажа не изискват използването на допълнителни инструменти.
ЪГЛОШЛАЙФ GWS 19-125 CIE BOSCH Тегло на машината 2,4 кг
Допълнителни вентилационни отвори  - това е най-новата форма на корпуса, с допълнителни вентилационни отвори, благодарение на които охлаждащият канал, който доставя въздух до мястото с най-висока температура, гарантира висока устойчивост на претоварване и дълъг експлоатационен живот на двигателя.
Корпус, покрит с мек материал от типа Softgrip  - намалява вибрациите, предавани на ръцете и осигурява по-добър захват на инструмента (по време на работа инструментът не се изплъзва от ръцете).
Специални капаци за въглеродни четки  - позволяват бърза смяна на износени въглеродни четки, без да се налага да разглобявате цялата ъглошлайфа GWS 19-125 CIE.
Дългият 4-метров захранващ кабел,  покрит с гумена изолация, ви позволява да работите без нужда от електрически удължители.

от Гост, 04 Авг 2023

Здрав и мощен ъглошлайф на Бош, дълъг кабел, който е предимство, Стъпаловидно управление на скоростта, ъглошлайфа се опитва да поддържа скоростта, когато е натоварен, но при максимално натоварване спира, но интересна техническа новост с по-дълга работа, пластмасата, когато е свързана към предавката, се нагрява след около седем осем минути, защото работех на празен ход. трудно е да се каже дали е нормално, но нямаше неприятни миризми на изгоряло само температура около 45 градуса