Всички цени са с ДДС, Безплатна доставка над 99лв (до 50кг)
Категории

0

Категории

Начало Статии

Статии

Месец на Bosch

Очаквайте целия месец Октомври специални оферти за инструменти и консумативи на Bosch

Прочети още →

Новости Bosch 2021г

В началото на всяка година екипът на Bosch - електроинструменти представя новите си продукти и иновациите си, свързани с тях. Тази година Bosch презентира новия си безчетков мотор за по-дълга и ефективна работа, най-новата батерия 18V 5.5 Ah с еквивалентна мощност от 1800W, нови подобрени консумативи. Сред новостите, представени от Bosch са и акумулаторната ножица Pro Pruner, с която се гарантират до 4500 среза с едно зареждане на батерията, най-новото зарядно е с удобна форма, което зарежда до 6 батерии едновременно. На пазара е и най-мощният акумулаторен перфоратор със SDS plus захват и сила на удара 7J. В сайта ни можете да разгледате и да се запознаете по-подробно с всички новости на фирма Bosch

По-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.По-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.По-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.По-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.-По-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.трПо-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.иене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.По-малко триене, по-малко критично износване, по-малки престои от четковия мотор.

Прочети още →
Новoсти от Bosch 2019

Новoсти от Bosch 2019

С голямо удоволствие може да Ви съобщим, че както в началото на всяка година, така и тази екипа на Bosch - електроинструменти представи новите продукти. 

Прочети още →

Магазина ни в Елин Пелин става на една година

Първи рожден ден

Прочети още →

Продуктова демонстрация Makita

Продуктова демонстрация на професионални инструменти Makita. 

Прочети още →

Новости Bosch 2018

Вижте новите продукти от Bosch за началото на 2018година

Представяме Ви нов продукт в професионалната серия на Bosch, продукт, който до сега не беше включен в предлаганата гама, това е шмиргелите Bosch GBG 60-20 & 35-15 Professional.

GNA 18V-16 Professional Акумулаторен нагер

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»