Меню
Профил
Език

Избери

Цена

3лв - 11123лв

Диаметър на диска

Номинална Мощност

300W - 2800W

Тип

Тип патронник

Резба на шпиндела

Лазерно насочване

Свързване към прахосмукачка

Бърза смяна на ножа

LCD дисплей

Захват гайковерт

Максимално налагане

4bar - 8bar

Външен диаметър

мм

Категории

НачалоМарки

Milwaukee

Филтри
Milwaukee

Milwaukee

Още с навлизането на българския пазар започнахме да предлагаме Milwaukee като водещ производител на професионални инструменти!
MILWAUKEE® е водещ производител на тежкотоварни електрически инструменти, преносими електрически инструменти и аксесоари, както и лични предпазни средства за професионални потребители по целия свят.
От основаването на компанията през 1924 г., Milwaukee Tool се фокусира върху една цел: производство на най-добрите професионални тежкотоварни електроинструменти и аксесоари, съчетавайки иновация с производителност и гарантирайки безопасността и комфорта на своите потребители. Днес марката Milwaukee се идентифицира с професионални инструменти с най-високо качество, издръжливост и надеждност .
Хората допринасят за успеха на марката MILWAUKEE® не по-малко от предлаганите инструменти. Всички операции, свързани с производството на електроинструменти и аксесоари, бяха организирани в производствени центрове, обединяващи екипи от мотивирани служители с повишени правомощия. Машини Milwaukee са на добри Цени. Производствените методи, базирани на производствени центрове, позволяват на служителите на компанията да се съсредоточат върху нуждите на клиентите, позволяват им бързо да реагират на нуждите на пазара и повишават производителността на служителите и качеството на продуктите.
При нас може да намерите цялата гама електроинструменти Милуоки, може да доставим всичко, дори да не го намирате в каталога при нас! Не се колебайте да се свържете с нас ако не намирате някой продукт.

740

продукти

Продукти

Страница 1 от 47
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»