Всички цени са с ДДС, Безплатна доставка над 99лв (до 50кг)
Категории

0

Избери

Цена

3лв - 11123лв

Диаметър на диска

Номинална Мощност

300W - 2800W

Тип

Тип патронник

Резба на шпиндела

Лазерно насочване

Свързване към прахосмукачка

Бърза смяна на ножа

LCD дисплей

Захват гайковерт

Максимално налагане

4bar - 8bar

Аксесоари и Консумативи

Външен диаметър

мм

Категории

НачалоМарки

Milwaukee

Филтри
Milwaukee

Milwaukee

Още с навлизането на българския пазар започнахме да предлагаме Milwaukee като водещ производител на професионални инструменти!

Milwaukee Tool е водещ производител в индустрията на професионални електроинструменти, аксесоари и ръчни инструменти за професионални потребители по целия свят. Откакто компанията започва през 1924 г., Milwaukee Tool ръководи индустрията както по отношение на дълготрайността, така и на производителността. С непоклатим ангажимент за търговията, Милуоки продължава да води с фокус върху иновативни решения. Независимо дали става дума за лидерството им в LITHIUM-ION технологията, както се вижда от системите M12 ™, M18 ™ и M28 ™, спестяващи време аксесоари или иновативни продукти за ръчни инструменти, Милуоки е посветен на предоставянето на стабилен поток от съвременни решения за търговията които предлагат повишена производителност и несравнима издръжливост. Сравнително от скоро Milwaukee се предлага и в България. Ние се стремим да покажем всички продукти, който може да се доставят на българския пазар.

При нас може да намерите цялата гама електроинструменти Милуоки, може да доставим всичко, дори да не го намирате в каталога при нас! Не се колебайте да се свържете с нас ако не намирате някой продукт.

 

749

продукти

Продукти

Страница 1 от 14
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»