Всички цени са с ДДС, Безплатна доставка над 99лв (до 50кг)
Категории

0

Избери

Цена

49лв - 593лв

Диаметър на диска

Номинална Мощност

200W - 2400W

Тип

Тип патронник

Резба на шпиндела

Лазерно насочване

Свързване към прахосмукачка

Бърза смяна на ножа

Регулиране на температурата

Ширина на рязане

82мм - 110мм

Категории

НачалоМарки

STATUS

Филтри
STATUS

STATUS

STATUS са съвременни електроинструменти, проектирани и произвеждани от известна италианска марка за домашно и професионално ползване. Дизайна е разработен от международния екип, ръководен от италиански дизайнери с богат опит и познания в съвременния процес на проектиране на електротехнически инструменти. Електроинструментите с марка STATUS се отличават с отлична ергономика, открояващ се външен дизайн и най-модерни технически характеристики. 
Те се делят на 3 основни категории:

STATUS Hobby
Хоби инструменти, предназначени за изпълнение на разнообразни задачи, допълващи Вашия ентусиазъм. Притежават перфектно съотношение между цена и качество, и ще ви помогнат да се насладите на работния процес, предоставяйки Ви точност, ергономичност и безопасност.

 STATUS Professional
Високоефективни и качествени електрически инструменти, като основните корпуси и редукторни кутии са изработени от алуминиеви или магнезиеви сплави. Превключвателите, както и други важни компоненти са с повишена издръжливост. Препоръчват се за изпълнение на строителни операции, и в качеството на професионален инструмент. 

STATUS HD Proffesional
Много издръжливи и надеждни инструменти, създадени за непрекъснат режим на работа. Препоръчват се за използване от професионалисти, за инфраструктурни проекти и работа в натоварена промишлена среда.

66

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»