Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

BOSCH Professional

Професионални инструменти Bosch - предлагаме широка селекция от електрически инструменти Bosch Professional, измервателни инструменти и аксесоари в магазина и онлайн. Със стотици налични опции, включително ъглошлайфи Bosch, триони Bosch, Къртачи Bosch и Перфоратори Bosch, винтоверти и бормашини Bosch, лазерни нивелири Bosch, и ср. При нас със сигурност ще намерите идеалния инструмент Bosch за всяка работа.

В челните редици на дизайна, иновациите и надеждността, електроинструментите на Bosch осигуряват изключителна мощност, максимален комфорт и висока защита. Техните професионални системи се предлагат в 12V, 18V и BITURBO опции и се използват в селекция от различни приложения, за да отговорят на ежедневните нужди. Серията 12V на Bosch са по-малки, леки инструменти, които се използват за извършване на тежка работа на тесни места, докато гамата 18V съчетава максимална производителност и мощност с максимална свобода.

За да видите нашата широка гама от електрически инструменти Bosch Professional във всяка категория може да изберете от филтъра прозиводител Bosch Professional, може да нарпавите запитване или да се свържете с нашият технически екип по продажбите, който е на разположение, за да предостави насоки и консултации относно най-новите иновативни продукти на Bosch, а нашият магазин позволява да видите и да се докоснете до инструментите от първа ръка. Предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка за всички електрически инструменти на Bosch.

Това е професионалната серия инструменти на Bosch - BOSCH Professional 

Всички машини BOSCH Professional  са с 3 годишна удължена гаранция!

610
продукти

Bosch Hobby

Bosch Hobby или познатата на всички зелена серия на Bosch е серия за домашния майстор

401
продукти
635
продукти

Makita

 Разгледайте част от продуктите на Makita като: Перфоратор MakitaЪглошлайф MakitaЦиркуляр MakitaОберфреза MakitaВинтоверт Makita 18V

Визията на Makita чрез постоянния стремеж към иновации в техните технологии и продукти. Makita предлага решения за безопасност като AVT и извличане на прах, до литиево-йонна батерия и зарядни устройства, Makita е начело на новите идеи и иновации. Всичко се свежда до специализиран център за научноизследователска и развойна дейност в Япония, където инженерите работят усилено, за да подобряват постоянно продуктите във всички аспекти, от консумация на енергия до ергономичен дизайн и функции. Важно след покупка на инструмент Makita е да се регистрира за удължрна гаранция в сайта на Макита България.

819
продукти

Milwaukee

Още с навлизането на българския пазар започнахме да предлагаме Milwaukee като водещ производител на професионални инструменти!
MILWAUKEE® е водещ производител на тежкотоварни електрически инструменти, преносими електрически инструменти и аксесоари, както и лични предпазни средства за професионални потребители по целия свят.
От основаването на компанията през 1924 г., Milwaukee Tool се фокусира върху една цел: производство на най-добрите професионални тежкотоварни електроинструменти и аксесоари, съчетавайки иновация с производителност и гарантирайки безопасността и комфорта на своите потребители. Днес марката Milwaukee се идентифицира с професионални инструменти с най-високо качество, издръжливост и надеждност .
Хората допринасят за успеха на марката MILWAUKEE® не по-малко от предлаганите инструменти. Всички операции, свързани с производството на електроинструменти и аксесоари, бяха организирани в производствени центрове, обединяващи екипи от мотивирани служители с повишени правомощия. Машини Milwaukee са на добри Цени. Производствените методи, базирани на производствени центрове, позволяват на служителите на компанията да се съсредоточат върху нуждите на клиентите, позволяват им бързо да реагират на нуждите на пазара и повишават производителността на служителите и качеството на продуктите.
При нас може да намерите цялата гама електроинструменти Милуоки, може да доставим всичко, дори да не го намирате в каталога при нас! Не се колебайте да се свържете с нас ако не намирате някой продукт.

740
продукти

SOLA

SOLA е световен лидер в разработването и производството на висококачествени измервателни уреди. Благодарение на десетилетия постоянни иновации заедно със строителите на строителния обект. Този опит непрекъснато се влива в разработването на нови и съществуващи продукти. Инструментире Sola осигуряват високо качество и прецизност.

http://sola.at

200
продукти

DeWALT

DeWALT е търговска марка на Black & Decker За повече от 94 години от своето основаване, DeWALT е спечелила репутацията за проектиране, създаване и производство на ЗДРАВА и НАДЕЖДНА техника. Може да използвате линка по-долу за удължена гаранция

https://www.dewalt.bg/3/

474
продукти

Raider

Raider (Райдер) е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, марката е позната вече повече от 21г на Българския пазар като производител на Ъглошлайфи, Бормашини и Винтоверти Raider, Къртачи Райдер,  Електрожени Raider, Оберфрези Райдер, Пистолет за горещ въздух, Настолни машини Райдер, Ъглошлайф Raider. Горската и градинската Техника Райдер е представена от много шорико портфолио и вклюва много инструменти като Косачки, Водни помпи, Водоструйки и много друго. При нас може да намерите цялата гама инструменти на Raider. Oт началото на 2022г Raider предлагат и Машина за цепене на дърва. Очаквайте пролетта на '22г много промоции на Водоструйки Райдер, Бензинови верижни триони Райдер и много промоции на градински инструменти Райдер.

669
продукти

RUBI

Germans Boada, s.a - RUBI - е основана през 51ва година на миналия век от братята Боада , които изобретяват ръчна машина за рязане на хидравлично обработени мозаечни плочи. През 53та година в Барселона Испания  този нов инструмент приема отлични оценки , като дори получава златен медал и диплома за чест на първата национална изложба на изобретенията. Този нов инструмент носи името RUBI , което име по-късно става запазена марка на производството на семейната компания Germans Boada, s.a 

Germans Boada, s.a., проектира , произвежда разпространява машини и инструменти за строителството под марката RUBI, които са основно свързани с безупречното полагане на плочки, и други строителни материали.

129
продукти
169
продукти

brennenstuhl

Учени, инженери, техници и специалисти в brennenstuhl непрекъснато разработват нови продукти и производствени методи и реализират техническия прогрес. Международни и национални патенти, DBGM, права на дизайн и права на регистрирана търговска марка осигуряват изключителността на brennenstuhl®. Активни сме в повече от 100 държави. Над 100 милиона висококачествени устройства brennenstuhl се използват по целия свят. brennenstuhl предлагат висококачествени разклонители, електрически таймери, макари с кабел и др.

74
продукти

DREMEL

Дремел е производител на милтифункционални инструменти, добил славата много бързо, чрез производството на качествени мултифункционални инструменти както за хоби цели така и за професионалисти.

http://www.dremeleurope.com/bg/bg

138
продукти

HIKOKI - HITACHI

Hitachi Koki Co., Ltd е компания произвеждаща професионални електро-инструменти и машини. Една малка част от произвежданите от нея продукти са професионални ъглошлайфи, професионални бормашини, професионални машини да дървообработка и др. Държим да отбележи, че предлаганите машини с батерии притежават 3г гаранция на батериите. Малко производители може предложат гаранция и на батериите. На избралите да закупят HITACHI ги поздравяваме с точния избор. HITACHI power tools

През 2017 г. стартира вълнуващо, ново начало за HITACHI. Те се ангажират да ускорят растежа заедно с динамичен нов партньор, като се стремят да се превърнат в световен лидер в електроинструментите и инструментите за науката за живота. Като част от тази политика за растеж името  на компанията на Koki Holdings през юни 2018 година. ще се превърне в нова марка, известна като "HiKOKI"

От ноември 2018г HITACHI  сменява името на HIKOKI

337
продукти

Black and Decker

Двама млади предприемачи, Duncan Black и Alonzo Dacker, основават малък магазин за машини в Балтимор, Мериленд. Те го наричат ​​The Black & Decker ® ​​компания за производство. Техния магазин е нараснал повече от това, което те биха могли да си представим. Днес, компанията Black & Decker ® ​​е глобален производител на качествени продукти, използвани на закрито и открито, както и за индустриални приложения. Тя е и основен доставчик на информационни системи и услуги за търговски клиенти по целия свят. В нашия сайт може да намерите голяма част от предлагания асортимент като машини за рязане, пробиване, къртене, градинка техниика.

93
продукти

Wilo

Wilo SE е основана 1872 и е със седалище в Дортмунд , Северен Рейн-Вестфалия , Германия , е производител на помпи и помпени системи за отопление, вентилация и климатизация технология, водоснабдяване, отводняване и пречистване на отпадни води.
46
продукти

DYTRON

DYTRON e прозиводител на висококачествени поялници за заваряване на полопропиленови тръби. С времето Дитрон се доказа като поялник за полипропиленови тръби на който може да разчитате.

6
продукти

FAYANS

Фабриката е основана още през далечната 1919 г. в Каспичан, като през 1956 г. се превръща в тясно специализирана фабрика за производство на санитарен порцелан. Европейският производител на бани Laufen купува фабриката през 1996, но тъй като по-късно самият той е придобит от Roca, Fayans сега на практика е част от Roca Group. Roca е не само международна, но и многокултурна група с повече от 23 000 сътрудници в 135 страни в света.

http://fayans.bg/

0
продукти

АНТАРЕС

Производствената ни програма включва валяци за алкидни бои и лакове, полиуретанови бои и лакове, смоли, битумни покрития, антикорозионни покрития, акрилни бои, силикатни бои, високогланцови бои, релефни и декоративни покрития.

http://www.antares.bg

34
продукти

ВИДИМА

Vidima e водещата търговска марка в България за оборудване на баня. Отдавна за българския потребител Vidima е символ на отлично конструираната и надеждна санитарна арматура. Имидж, зад който стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление. През последните години портфолиото на марката се увеличи значително и освен смесители, вече се предлагат санитарен порцелан, акрилни вани, душ кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари с марката Vidima.

http://vidima.bg

0
продукти

Wkret-met

Скрепителни елементи, дюбели за топлоизоация, дюбел пирони

http://www.wkret-met.pl/en/newsroom

1
продукти

ВИДИРА

Производство на Крепежни изделия за строителството

http://www.vidira.org

1
продукти

LIKOV

LIKOV Дружеството е един от най-големите производител на ръбохранители и аксесоари в Чешия.

http://www.likov.com/

0
продукти

Титан Златна Панега Цимент

„Титан Златна Панега цимент” АД е един от основните производители на цимент в страната. Компанията има бетонови възли в два от най-големите градове и работи върху разкриването на кариери за чакъл и пясък.

http://www.titan.bg

1
продукти

Тера Стар

Тера Стар е основана през 2001 г. в град София. Основната дейност на фирмата е производство на сухи строителни смеси - лепила, мазилки и др. Продуктите ни са с гарантирано качество. В началото на 2010 г. Тера Стар откри нова производствена база в село Кривина - Софийска област. През 2011 г. фирмата празнува рожденият си ден - 10 години от основаването си!

http://terastar.org/index.php

0
продукти

WAGNER

Започнала като малко предприятие за производство на електрически бояджийски пистолети преди 50 години, днес фирма WAGNER разполага с 9 собствени завода в Германия, Швейцария, САЩ, Япония, Италия, Унгария , Китай и др. В тях, както и в 11-те дъщерни компании и 50-те международни представителства са ангажирани над 1700 служители.
20
продукти

МЕГАХИМ

„Мегахим” АД е русенска компания, основана през 1996 год. със 100% българска собственост. Тя е един най-големите български производители на лаково-бояджийски материали и предлага широка гама продукти: алкидни и обикновени бои; вододисперсионни бои за външно и вътрешно боядисване; алкидни емайллакове, полиуретанови лакове; лазурни лакове; оцветители; разредители; грундове и др.

http://www.megachim.com

35
продукти

Semmelrock

Настилки за площади, пътеки, паркове и тротоари с най-високо качество

http://www.semmelrock.bg/

0
продукти

Piranha

Аксесоари и консумативи за машини. Високо качество. Свредла, ножове за прободен трион, бургия за стъкло, бургия за керамика и др.
1
продукти

KRAFT

Производство на всякакви бои, боя за стена, боя за баня, боя за дърво и метал

http://www.druckfarben.gr/

0
продукти

PREMIUM

RTR Premium е сравнително нова марка на българския пазар. Тя се налага като качествени инструменти тип домашен майстор.
153
продукти
111
продукти

RTR

99
продукти

Maktec

Maktec е дъщерна компания на производителя на професионални машини Makita.
1
продукти

KLY-TEK

Kly-tek е марка за производство на ръчни инструменти с добро качество.
2
продукти
7
продукти

STATUS

STATUS са съвременни електроинструменти, проектирани и произвеждани от известна италианска марка за домашно и професионално ползване. Дизайна е разработен от международния екип, ръководен от италиански дизайнери с богат опит и познания в съвременния процес на проектиране на електротехнически инструменти. Електроинструментите с марка STATUS се отличават с отлична ергономика, открояващ се външен дизайн и най-модерни технически характеристики. 
Те се делят на 3 основни категории:

STATUS Hobby
Хоби инструменти, предназначени за изпълнение на разнообразни задачи, допълващи Вашия ентусиазъм. Притежават перфектно съотношение между цена и качество, и ще ви помогнат да се насладите на работния процес, предоставяйки Ви точност, ергономичност и безопасност.

 STATUS Professional
Високоефективни и качествени електрически инструменти, като основните корпуси и редукторни кутии са изработени от алуминиеви или магнезиеви сплави. Превключвателите, както и други важни компоненти са с повишена издръжливост. Препоръчват се за изпълнение на строителни операции, и в качеството на професионален инструмент. 

STATUS HD Proffesional
Много издръжливи и надеждни инструменти, създадени за непрекъснат режим на работа. Препоръчват се за използване от професионалисти, за инфраструктурни проекти и работа в натоварена промишлена среда.

57
продукти

topmaster

Продуктите на ТопМастер са познати на българския пазар като надеждни инструменти. Започнала от 2001г Topmaster Professional за бързо време става лидер на пазара за инструменти. До този момент с повече от 13г. развиване на марката може да намерите над 1000 артикула под бранда Topmaster Professional. Предлаганите от Topmaster продукти покриват голям спектър в строителството, авто-инструментите, ръчни инструменти.

http://www.topmaster.bg

55
продукти

Collomix

От 1974 год. Collomix работи в областта на разбъркването и смесването на бои, мазилки, лепила, разтвори и други материали.Благодарение на дългогодишния опит, традиционното високо качество и постоянното усъвършенстване на продуктите, фирмата е един от световните лидери в производството на електроинструменти, машини и аксесоари за обработка на строителни материали.

29
продукти

MAKALON

MAKALON е марка на „Евромастер Импорт Експорт” . Тя е ориентирана към електрическите материали и аксесоари. Предлаганите асортименти от Макалон са ключове и контакти, разклонители и удължители, отоплителни уреди. В нашия онлайн магазин може да намерите удължители и разклонители произведени от макалон. Приятно пазаруване!
5
продукти

Greenecotherm

Greenecotherm е произвoдител на пелетни горелки, пелетни камини, пелетни бункери и др.
12
продукти

deca

С повече от тридесет годишна история в производството на заваръчна техника, deca заема челните позиции при производството на заваръчна техника. Произвежданите заваръчни апарати от deca са с планетарно и класическо подаване на тела. Освен това произвежда и специализирани машини за заваряване, машини за плазмено рязане и резервни части за тях. Качествените машини и добрата производстена дисциплина, съчетана с ценовата политика на deca, я отреждат на челни позиции при продажбите на заваръчна техника в цяла Европа. Освен заваръчна техника дека произвежда и зарядни на акумулатори.

http://www.decaweld.com/

26
продукти

Kapro

ЛАзерни нивелири, ръчни нивелири
31
продукти

SOLTER

SOLTER ® са производители на високотехнологично оборудване за заваряване, зарядни а акумулаторни батерии, която се адаптира към характеристиките най-различни потребители. Още от самото начало SOLTER ® е ориентирана към клиента и за удовлетворяване на общите и специфичните му изисквания. SOLTER ® присъства на пазара в над 30 страни по света. Утвърдила се в дългогодишния си опит в машините за заваряване.
2
продукти

DWT

Всички фабрики на за производство на DWT изцяло отговарят на международните стандарти и дават възможност да се произвеждат повече от 4 милиона различна инструменти и 9.5 милиона електроинструмент и аксесоари годишно. Днес 1500 служители работят в три съвместни предприятия, който заемат обща площ от 105,000 кв. м. Продуктите на DWT са сред най-конкурентните в рамките на международния пазар. Успехът на DWT е възможно благодарение на: професионален и опитен екип, използване на модерна техника в нашите заводи, а спазването на регулаторните изисквания на системата за контрол на качеството ISO 9001 2000 и постоянно сътрудничество с други световни известни производители електроинструменти за много години.

http://dwt-pt.com

103
продукти

FERM

Освен с отлично качество, продуктите FERM се характеризират и с надеждност и иновация по отношение на дизайн и функционалност. Качеството на инструментите FERM е потвърдено с GS сертификати (Тестван за безопасност) на организацията TUV. Всички продукти са защитени с гаранция за дефекти при правилна употреба. FERM е предпочитана марка инструменти, от ентусиазирани майстори не само в България но и в световен мащаб. Продуктите на FERM са известни с качеството си и атрактивните цени.
24
продукти

NURGAZ

NURGAZ са производители на качествени уреди работещи на газ, пропан-бутан
0
продукти
195
продукти
2
продукти

Fear

Пода марката FEAR може да намерите широка гама от продукти като смесители за мивки и газови уреди. Също така инструменти и уреди за дома като месомелачки
0
продукти

FLEX

Професионални инструменти Flex. Първото име на ъглошлайфа вече е достъпно за всички майстори и професионалисти. FLEX синоним на ъглошлайф е водеща марка за производство на професионални електроинструменти. Всички звена на производството на FLEX са сертифицирани по DIN EN ISO 9001: 2008. Произведени изцяло в Германия Флекс за изключителни здрави и надеждни предлагащи на всеки потребител лекота в работата и висока надежност. За да се уверите във здравината на продуктите може да тествате FLEX във всякакви условия и не забравайте мотото на Flex "Качествени инструменти, построени от професионалисти за професионалисти" FLEX - Elektrowerkzeuge
1
продукти

Annovi Reverberi SpA

Annovi Reverberi е италянска фирма за производство на висококачествени водоструйки, В завода на Annovi Reverberi се произвеждат и водоструйките на black and decker. Качеството на продуктите Annovi Reverberi SpA e потвърдено от Sincert UNI EN 29001 и сертифициранo по ISO 9001. Качеството на изработените продукти е подкрепено от нон-стоп научноизследователска и развойна дейност, както и прецизното тестване в отделите етапи на производство на Annovi Reverberi Annovi Reverberi също така прилага система за управление на качеството, включваща проверка на всички входящи материали, с размерите тестване в къщата, и доставчиците са задължени да предоставят декларация предназначение за материали, доставени. Продуктът не се счита за готов за масово производство, докато не е преминал една дълга поредица от тестове.

http://www.annovireverberi.it/

0
продукти

AL-KO

AL-KO e известна Австрийска марка за производство на строителна техника, тук може да откриете главно градинска техника с марката AL-KO
0
продукти

АМЦ Метал

Българска фирма за производство на метални изделия
0
продукти

Baumit

Баумит е производител на сухи строителни смеси с доказано качество. Производствената им база е в гр.Елин Пелин. Ние може да Ви доставим всичко от тяхната гама, дори и да не е посочено тук в сайта.

http://www.baumit.bg

0
продукти
78
продукти

SPARKY

Доказаното високо качество на продуктите, произвеждани от СПАРКИ ГРУП направи марката SPARKY една от много добре развиващите се в световен мащаб. Ние имамe ясна стратегия за развитие и залагаме на техническото изпълнение на нашите продукти и услуги
3
продукти

Scheppach

Немската фирма Scheppach е производител стационарни дървообработващи машини
13
продукти

EIBENSTOCK

Професионални машини за разбъркване на строителни разтвори
5
продукти

WERT

WERT е производител на ръчни и електрически инструменти за хоби цели
14
продукти

TROY

Ръчни и електрически инструменти
17
продукти

FERVI

FERVI - един нов свят на интелигентни решения и оригинални идеи за всякакво професионално или любителско оборудване!Продажби в над 10 страни по целия свят, които непрекъснато нарастват;Над 100 милиона продадените артикули;Нашата цел е да предоставим лесни за използване и функционални машини и инструменти, както и ангажимент към най-високите стандарти на изпълнение.
53
продукти
0
продукти

Teka

Смесители, уреди за вграждане
0
продукти

Fiskars

Качествени инструменти за дома и градината. Fiskars предлага ножици за лозе, брадви и др. инструменти за бита
0
продукти

SAF-FRO

Saf-fro e марка, собственост на Air Liquide Welding. Saf-fro са познати на пазарите в Италия и Франция от дълги години. Те произвеждат заваръчна тел и пръчки за заваряване - електроди от далечната 1909г. След 1993г Saf - fro са включени в групата на Air Liquide Welding с което те разширявам гамата от предлагани продукти
3
продукти

LINDHAUS

Производството на прахосмукачки Lindhaus започва в средата на 80г с една единствена цел: да се проектира и изгради най-добрите многофункционални почистващи прахосмукачки за килими за битова и професионална употреба в световен мащаб.
0
продукти

VIADRUS

Viadrus са производители на чугънени котли за отопление на трърдо гориво, може да се монтира и горелка
0
продукти
0
продукти

REM POWER

Rheinland Elektro Maschinen Group (REM) е международна компания, създадена през 1997 г. Производител са на оригинално оборудване (OEM) - въздушни компресори, машини за почистване с високо налягане, заваръчни машини, прахосмукачки, скрубер и машини за почистване на улици, водни помпи, дървообработващи машини и снегорини под марката на Elektro Maschinen. Гамата им от продукти е уникална и непрекъснато се разширява. 1997-2001 седалището на фирмата е в Дюселдорф, Германия.

32
продукти

TOPTUL

Toptul са качествени ръчни инструменти за професионална работа
1
продукти

BAVARIA

Bavaria е марка на Einhell за хоби машини. Може да намерите бормашини Bavaria , ъглошлайфи Bavaria и други машини Bavaria на приемливи цени и добро качествено изпълнение
0
продукти

MESTO

Mesto се произвежда изцяло в Германия. Mesto е оринетирана в производството на висококачествени пръскачки какво за домашна така и за професионална употреба.
3
продукти

RTR Max hobby

RTR Max hobby е среднобюджетни машини за полупрофесионално ползване за хоби цели. RTR Max hobby предлагат ъглошлайфи, бормашини, ръчни циркуляри и др.
20
продукти
1
продукти

GUDE

Може да намерите машини, пневматика и инструменти на добри цени под марката Gude
24
продукти
1
продукти
1
продукти
14
продукти
14
продукти
7
продукти
4
продукти
1
продукти
5
продукти
28
продукти

as - Schwabe GmbH

Широка гама от кабели, контакти и всичко свързано с електротехниката. as - Schwabe GmbH  - Германия произвежда също и удължители, макари за кабели и щепсели от повее от 25г

16
продукти
0
продукти
0
продукти

PESTAN

PESTAN е сръбска компания за производство на ВиК компоненти. Тръби и фитинги

0
продукти

Makita MT

Серия Makita MT е 100% проектирана, произведена и теставана от страна на Makita. Инструментите се характеризират с три основни качества: опростеност, надеждност и мощност. Всички машини на търговската марка Makita и Makita MT са изработени от висококачествени материали, така че работата с тях да задоволи и най-взискателния вкус. 3-годишна гаранция - при покупка на инструмент Makita MT има 12-месечна гаранция, която можете в срок от 4 седмици от датата на закупуване, чрез регистрация на интернет страницата www.makita.bg да удължите до общо 3 години.

19
продукти

CHIGO

Chigo (Чиго) е марка климатична техника. Производствената база на климатиците CHIGO е разположена на площ от повече от 3 мил.кв.м с годишен производствен капацитет от 10 мил бр. Това прави CHIGO най-големия частен производител на климатична техника и го поставя на четвърто място в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията в Китай.

2
продукти

Knipex

Книпекс са производители на клещи, арматурни клищи и много други професионални инструменти

22
продукти
181
продукти
71
продукти

YTONG

Xella International GmbH е една от най-голeмите компании на немския и европейския пазар за строителни материали. Седалището на фирмата се намира в Дуисбург, Германия. От март 2008 г. Xella International GmbH, е част от немския консорциум PAI partners and Goldman Sachs Capital partners.

http://www.ytong.bg

1
продукти

DECOREX

Маламашките и шпаклите Dekorex са дълготрайни с много удобни дръжки и лесни за работа. Налични са в магазина ни в Мусачево, като на всяка е отбелязано точното количество в магазина.

36
продукти

EVOLUTION

EVOLUTION предлагат голяма гама от инструменти и консумативи. 

23
продукти
178
продукти
0
продукти
25
продукти
17
продукти
2
продукти

RHODIUS

RHODIUS е производител на качествени дискове

37
продукти

Raider Industrial

Raider Industrial ъглошлайфи, бормашини Raider Industrial, перфоратори Raider Industrial

14
продукти
9
продукти

INGCO

INGCO е световен производител на индустриални инструменти, ръчни инструменти, пневматични, водни помпи, строителна техника, работно облекло и др. INGCO България са от скоро на нашия пазар и може да ги поръчате с бърза доставка и от нас. 

0
продукти
5
продукти
5
продукти

Keter

Kонцепция преди 70 години продуктовата иновация е в основата на успехa на Keten – създаване на решения за начин на живот в и около дома по начини, които само ние можем. ​ Keten проектираме с най-иновативните технологии и изграждаме с устойчиви материали, за да създадем широка гама от продукти, които подобряват пространствата на хората и повишават изживяването им.Пространството е ценно. Независимо дали става въпрос за градина или гараж, балкон или навес, пространството е твърде ценно, за да се губи. В Keter даваме на хората инструментите, от които се нуждаят, за да превърнат своите пространства от обикновени в невероятни. В свят, в който пространството е ценно, ние правим всяко пространство ценно. При нас може да намерите голяма гама куфари Кетен, с който може да организирате и подредите вашия гараж или работилница.

19
продукти

GRAPHITE

Електрически и акумулаторни инструменти GRAPHITE 

13
продукти

Wuerth

Wuerth - името означава високо качество на продукта и изключителни услуги. И все пак Wuerth Group не е просто специалист по сглобяване и закрепване на материали. Дългогодишният успех на Wuerth  се основава на много специална философия на компанията и споделени ценности, които определят ежедневните ни дейности - независимо дали в Германия, откъдето произхожда Вюрт, или в повече от 400 компании по целия свят. Всички служители са призовани да допринесат със своите идеи и творчество. Изискването и насърчаването на представянето е неразделна част от корпоративната култура. Действайки оптимистично, отговорно и с взаимно уважение са насоките, по които живеем.

57
продукти

TACWISE

TACWISE са тясно специализирани в производството на ръчни такери, електрически такери и пневматични такери, също такаи и скоби за тях

14
продукти

ТЕРАЗИД

Теразид ЕООД български производител водещ в прозиводството на на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Теразид ЕООД съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество.

http://terazid.com

0
продукти

СТРОЙМИКС

СТРОЙМИКС е създадена през 1995 година Производствената гама включва лепила за плочки, шпакловки, мазилки, добавки за бетон, бои, грундове и декоративни завършващи покрития. Всички продукти са разработени с висококачествени суровини и са изпитани съгласно европейските норми, действащи у нас.

http://www.stroymix.com

0
продукти

FV Plast

FV Plast е основана през 1990 година. От самото начало, специализирана в производството и свързаните с него системи за развитие на пластмасови налягане за питейна вода и топла вода, централно и подово отопление.

http://www.fv-plast.cz/

0
продукти

БОРО

Производител на: сухи строителни смеси - теракол, зидакол (за зидане на газобетон), шпакловки, фугиращи смеси. Латекси, грундове, мазилки, цинкопласт (за студено поцинковане). Ново - хидроизолации, топлоизолационни системи

http://www.boro-bg.com/

0
продукти

Inter Ceramic

Продуктите на Интер Керамик осигуряват усещане за елегантност на вашата кухня и баня. Артикулите на Интер Керамик са много практични и улесняват всекидневните Ви задължения. Формата и техническа спецификация на всеки продукт на Интер Керамик са проектирани за удобство на потребителя. Голямата и разнообразна колекция и алтернативни модели за различни предназначения, позволяват на потребителят да намери своя артикул за домът, офиса или обществени места.

http://www.interceramicbg.com

0
продукти

TYTAN

Полиуретанова пяна и силикон
0
продукти

Ceresit

Ceresit се гордее с повече от 100-годишни традиции. Огромният успех на Ceresit – днес вече световноизвестна марка, започва още в началото на миналия век от продукт, с помощта на който бетонът и циментът стават водонепропускливи.

http://www.ceresit.bg/

0
продукти

Stipor

СТИПОР е запазена търговска марка на „Термобилд” ООД. „Термобилд” ООД е водещ български производител на топлоизолационни плоскости от експандиран пенополистирол EPS-F „Термобилд” ООД разполага и с техника за фино изрязване на детайли и фасадни орнаменти по каталог или по модел, зададен от клиента на онлайн железаия.com

http://stipor.com

0
продукти
0
продукти

FIBRAN

FIBRAN е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят, чрез дъщерни дружества, представителни офиси и търговски партньори.

http://www.fibran.bg

0
продукти

Булфлекс

Булфлекс е най-успешната фирма за търговия на абразивни суровини и продукти на само в България а и на целия Балкански полуостров.

http://bulflex.com/

0
продукти

Skil

Развитието на Skil се ускорява още повече след придобиването й от Bosch през 1996 г. Инструментите на Skil наистина принадлежат на 21-вия век. Тази фирма е израснала с нововъведения и ангажираност да произвежда висококачествени електрически инструменти. Това са качества, които имаме намерение да пренесем и в бъдещето.

http://www.skileurope.com/bg

9
продукти

TONDACH

Тондах Глайнщетен АД е пазарен лидер в производството на керемиди в Средна и Източна Европа Още през 1992 фирмата се насочи към пазарите на Изток и до днес следва тази стратегия. Фирмата се отличава с високо качество, призната професионална компетентност, иновативни, но преди всичко естествени покривни материали и комплексно обслужване.

http://www.tondach.bg

0
продукти
1
продукти
0
продукти

YATO

YATO предлага ръчни инструменти за професионална употреба. Ято се фокусира върху пазара с високото си качество и добрите цени на предлаганите продукти. Те се отличават с модерен дизайн и непрекъснато разширяване с нови линии продукти. Ръчните и пневматичните инструменти YATO се използват успешно от специалисти в много отрасли.

15
продукти
13
продукти

Rothenberger

РОТЕНБЕРГЕР разработва, произвежда и пуска на пазара машини, инструменти, и оборудване за използване във водопроводните, климатичните и тръбопроводните сектори повече от 60 години. Като предпочитан партньор на професионалните потребители. С повече от 6 000 продукта, произведени от РОТЕНБЕРГЕР, те предлагат най-всеобхватната гама  от съвременни първокласни тръбни инструменти и машини, както и екологична технология.

18
продукти

FLO

4
продукти
7
продукти

Tayg

Tayg е призводител на висококачествни куфари за инструменти. Особено подходящи за монтажни фирми.

7
продукти

Altrad Limex

През 1999 г. Limex построява фабрика, която скоро се превръща в един от най-големите европейски производители на бетонобъркачки и колички и е призната за своето качество и конкурентоспособност извън националните граници. С голям обем производство, Altrad Limex са в състояние да осигурят по-ниска крайна цена на продукта, като същевременно поддържаме високото качество, признато от европейския пазар през 90-те години на миналия век. От 2009 г. Limex е собственост на френската Altrad Group и благодарение на новия собственик инвестициите продължават, непрекъснато подобряване на съществуващите и производството на нови продукти. 

0
продукти

ЯНТРА

Газови котлони Янтра

3
продукти

Diplomat

Бойлери Дипломат. Висикокачествени бойлоери, електрически бойлери дипломат са много добро решение за загряване на вода за бита и дома

23
продукти

TERMOMAX

Бойлерите TERMOMAX  са подходящи за захранване на жилища с топла вода. Може да се използва като основен източник на топла вода за домакинството.

41
продукти

ЮНГА

Проточния бойлер Юнга е познат на много от нас, той комбинира е себе си непрекъснано подаване на топла вода за бита.

2
продукти
23
продукти

TOTAL

Машини и инструменти Total tools. Инструментите Total се отличават с много добрата цена и перфектното качество. Акумулаторните инструменти Total са 20V и имат пълна съвместимост. Total tools се предлагат от скоро в България и гарантират безпроблемна работа. Предлагаме пълтана гама електроинструменти Total. Може да ги разгледате и да изберете подходящия инструмент Тотал за Вас. Вижте Бормашини и винтоверти Total. Ъглошалфи Total, Перфоратори и Къртачи Total, Пневматични инструменти като гайковерти Total

78
продукти
34
продукти

AEG

Откакто е основана, AEG POWERTOOLS е водеща в разработването на нови продукти. Представяйки първите транспортируеми сондажни машини през 1898 г., се раждат преносими електроинструменти. Повече от 100 години по-късно AEG все още предлага на професионалния потребител иновативни, мощни решения.

От скоро инструментите AEG се предлагат на нашия пазар, като бонус Ви ги предлагаме с 15% отстъпка.

25
продукти
83
продукти

Homa

Електрически електроуреди Homa. Homa са много добро решение за изполване в дома.

48
продукти

Castelgarden

Castelgarden XC 48 S е Самоходната бензинова косачка за трева, оборудвана с  двигател STIGA ST 140  и ширина на косене 46 см. Торбата за събиране на трева е 60л. Мощния двигател  2.5 к.с. и големи кош позволява да режете дълги треви преди изпразнете на коша. Височината на косене може да се регулира в 6 различни позиции, от 22 до 65 мм, чрез централен лост на колелата, което прави изключително лесно адаптиране към височината на тревата.

4
продукти
1
продукти

VOX

VOX electronics  е разпознаваема марка за потребителска електроника и малки домакински уреди, създадена през 2003 г. VOX работи на глобално ниво, базирана в Белград.
VOX electronics е международна марка, която е събрала екип от топ експерти от различни страни по света в областта на създаване, проектиране и производство на електрически уреди за ежедневна употреба.
Екипът се обръща към човека на съвременната епоха и работи целенасочено за подобряване на продуктите и услугите за „грижа за клиентите“, а по този начин и за подобряване на качеството на живот на потребителите си.
Мисия им е „най-доброто съотношение цена/качество“ по отношение на качество и цена, за да отговорят на нуждите на голям брой потребители. В желанието си да живеем заедно с нашите потребители, ние непрекъснато проучваме техните нужди, следим тенденциите, усвояваме нови знания и използваме най-новите технологии.
Гледаме напред, защото бъдещето е наш съюзник в създаването на нови и по-добри продукти и услуги.
 

22
продукти

KAISER

KAISER барбекю

13
продукти
18
продукти

Baukraft

Baukraft са инструменти допстъпни за всеки майстор, те се предлагат на много добра цена и са за изполване от домашния майстор.

22
продукти

DECAKILA

Мисията на Decakila прави забавния живот по-лесен. Повече от домашен уред, Decakila е един вид HomeStyle & LifeStyle. Decakila е партньор в живота ни, за да помогне на всеки да направи забавния живот по-лесен!
Decakila се ангажира да направи забавния живот по-лесен. Споделете чаша кафе с татко, направете торта с мама, насладете се на смути с дядо и т. н. Малките неща могат да създадат страхотни спомени. Страхотните спомени създават прекрасни семейства. Прекрасното семейство споделя забавен живот!
Decakila е решение на едно място за забавен живот. Разработваме различни продуктови линии от домакински уреди. 
Основната концепция и посока на иновациите на Decakila е да направи домашните уреди по-лесни за използване, интелигентни и изпълнени със забавление. Въз основа на тази концепция, Decakila  разработва серия от уреди с литиева батерия — безжичен преносим пасатор, безжичен ръчен миксер, безжичен чопър……Уредът с литиева батерия Decakila може да се използва навсякъде без кабел, внася свобода и удобство в нашия забавен живот!
Представете си, че когато току-що се прибираме от работа, оризоварката вече е приготвила горещ ориз. Decabot е почистил пода. В същото време климатикът и пречиствателят на въздуха са активирани, за да осигурят подходяща температура за приятна вечеря. Това е нашият живот в близко бъдеще с Decakila.
Decakila е роден, за да донесе удобство и щастие на цялото семейство, да помогне на всеки да направи забавния живот по-лесен!

1
продукти

JCB

0
продукти